Upravit stránku

Aktuality, tiskové zprávy

Neziskovky mohou žádat o finanční dary. Uzávěrka žádostí se blíží

Tak jako v předchozích letech, i letos jsou společnosti United Energy a Severočeská teplárenská připraveny pomoci neziskovým organizacím.

Dáváme víc než teplo aneb věrnostní program pokračuje

Severočeská teplárenská, a.s. zahájila od 1.října dlouhodobý věrnostní program pro své odběratele. Zákazníci tak měli možnost využít výhodných nákupů produktů a služeb prostřednictvím slevových kupónů, jež jim byly doručeny do schránek.

Předání cen výhercům soutěže proběhlo v příjemné atmosféře

Soutěž pod názvem Cesta za teplem měla příjemné zakončení v podobě  předání cen výhercům, které proběhlo v pátek 8.12. v sídle společnosti Severočeská teplárenská.

Vyhlášení výherců aneb„ Cesta za teplem“ má svého majitele

Známe již jména výherců v soutěži  Cesta za teplem, která probíhala od 1.října tohoto roku a byla součástí registrace odběratelů do věrnostního programu společnosti Severočeská teplárenská, a.s.

Komořanská teplárna pokřtila svůj kalendář pro rok 2018 a podpořila postiženého chlapce

Společnost United Energy představila svým obchodním partnerům a zaměstnancům v Městském divadle v Chomutově svůj nový kalendář na rok 2018 s názvem „Od ohně k teplárně“. Slavnostního pokřtění již jedenáctého kalendáře této společnosti se ujal její generální ředitel Milan Boháček.

Dáváme víc než jen teplo

Severočeská teplárenská, a. s., si velmi váží  svých odběratelů, díky kterým může naplňovat své poslání a zajišťovat tak spolehlivé dodávky tepla do Vašich domovů.

Zástupci teplárny pokřtili mládě losa. Losí mládě nese jméno Severka.

V sobotu 7. 10. 2017 v rámci akce „ Den zvířat“ proběhl v Podkrušnohorském zooparku v Chomutově křest mláděte losa evropského, respektive narozené losí samičky.

Aktuálně; horkovod v Litvínově uveden do provozu

K ukončení prací a uvedení horkovodního potrubí v Litvínově do provozu došlo dnes,

tj. v neděli 1. 10. v 5:30 hod

Aktuálně: K havárii na horkovodu v Litvínově

K odstranění havárie, ke které došlo včera tj. 29. 9., došlo dnes

tj. 30. 9. v brzkých ranních hodinách (4:00).

Havárie na horkovodu v Litvínově

Severočeská teplárenská, a. s. oznamuje svým odběratelům, že z důvodu havárie na horkovodním potrubí DN 500 - topné větvi na okraji Litvínova, byla dnes, tj. 29. 9. 2017 nucena odstavit od dodávek tepla města Litvínov a Janov.

Dáváme víc než jen teplo

Severočeská teplárenská, a. s., si velmi váží svých odběratelů, díky kterým může naplňovat své poslání a zajišťovat tak spolehlivé dodávky tepla do Vašich domovů. A protože si ceníme nejen velkých, ale i menších zákazníků, přicházíme s programem, jehož cílem je odměnit naše odběratele za věrnost. Věříme, že každý odběratel si vybere z pestré nabídky odměn, ať už ve formě zážitků nebo ve formě zvýhodněných nákupů.

Topná sezóna zahájena. V Mostě a Litvínově se dnes začíná topit.

Na základě žádosti odběratelů a po dohodě s hlavními distributory tepla zahájily v nočních hodinách společnosti United Energy a Severočeská teplárenská temperování domácností v Mostě a Litvínově.

Pozvání na setkání s veřejností o teple z Komořan

Společnost Severočeská teplárenská, a.s. navazuje na loňské setkání s veřejností a srdečně Vás zve na další v pořadí již druhou schůzku se zástupci společnosti a odborníky v oblasti teplárenství a energetiky.

Setkání se uskuteční dne 13.9.2017 od 17 hod. v zasedací síni Magistrátu města Mostu.

Poslední vynucená odstávka v Janově. Maximálně jednodenní

Severočeská teplárenská, a. s. oznamuje svým odběratelům, že z důvodu přepojení provizorního potrubí na nově zrekonstruované, budou dne 25. 8. 2017 v době od 6:00 hodin, odstaveny dodávky teplé vody v lokalitě Janov.

Zaměstnanci teplárny se na jedno odpoledne stali tetami a strýčky dětí z kojeneckého ústavu

Již podruhé udělali zaměstnanci Severočeské teplárenské radost dětem z kojeneckého ústavu. Tak jako loni se 20 dobrovolníků v rámci projektu SETEP DAY na jedno dopoledne proměnilo v tety a strejdy, kteří vyvezli děti za brány ústavu, konkrétně do chomutovského zooparku.

Den otevřených dveří uzavřel sezónu exkurzí. Pokračování až v říjnu

Den otevřených dveří v komořanské teplárně, uzavřel sezónu exkurzí, která odstartovala začátkem dubna novým vzdělávacím projektem pro střední školy s názvem Budoucnost v United Energy.

Prodloužení letní odstávky v části Mostu

Severočeská teplárenská, a. s. oznamuje svým odběratelům, že dodávky teplé vody, které měly být v lokalitě Most/Stalingradská (VS 36 a VS 39) v rámci letní odstávky obnoveny dnes v odpoledních hodinách, budou bohužel obnoveny o cca 1 den déle.

Prodloužení letní odstávky v Janově

Severočeská teplárenská, a. s. oznamuje svým odběratelům, že dodávky teplé vody, které měly být v lokalitě Janov v rámci letní odstávky pozastaveny do zítřka tj. do 16. 8., budou, bohužel, obnoveny o dva dny později.

Den otevřených dveří v teplárně

Komořanská teplárna a elektrárna se opět na jeden den otevře veřejnosti.

Exkurze, která se v předchozích letech setkala se zájmem malých i velkých, proběhne 16. srpna od 9:00 a je zcela zdarma.

Spolupráce s mosteckou„obchodkou“ přinesla první ovoce

Severočeská teplárenská s potěšením přihlížela na úspěchy studentů mostecké „obchodky“ s níž  letos uzavřela smlouvu o spolupráci. Ta spočívala v materiální podpoře studentů předmětu Fiktivní firmy, respektive založené virtuální společnosti PROCOM, s.r.o.