Upravit stránku

Aktuality, tiskové zprávy

Zástupci teplárny pokřtili mládě losa. Losí mládě nese jméno Severka.

V sobotu 7. 10. 2017 v rámci akce „ Den zvířat“ proběhl v Podkrušnohorském zooparku v Chomutově křest mláděte losa evropského, respektive narozené losí samičky.

Aktuálně; horkovod v Litvínově uveden do provozu

K ukončení prací a uvedení horkovodního potrubí v Litvínově do provozu došlo dnes,

tj. v neděli 1. 10. v 5:30 hod

Aktuálně: K havárii na horkovodu v Litvínově

K odstranění havárie, ke které došlo včera tj. 29. 9., došlo dnes

tj. 30. 9. v brzkých ranních hodinách (4:00).

Havárie na horkovodu v Litvínově

Severočeská teplárenská, a. s. oznamuje svým odběratelům, že z důvodu havárie na horkovodním potrubí DN 500 - topné větvi na okraji Litvínova, byla dnes, tj. 29. 9. 2017 nucena odstavit od dodávek tepla města Litvínov a Janov.

Dáváme víc než jen teplo

Severočeská teplárenská, a. s., si velmi váží svých odběratelů, díky kterým může naplňovat své poslání a zajišťovat tak spolehlivé dodávky tepla do Vašich domovů. A protože si ceníme nejen velkých, ale i menších zákazníků, přicházíme s programem, jehož cílem je odměnit naše odběratele za věrnost. Věříme, že každý odběratel si vybere z pestré nabídky odměn, ať už ve formě zážitků nebo ve formě zvýhodněných nákupů.

Topná sezóna zahájena. V Mostě a Litvínově se dnes začíná topit.

Na základě žádosti odběratelů a po dohodě s hlavními distributory tepla zahájily v nočních hodinách společnosti United Energy a Severočeská teplárenská temperování domácností v Mostě a Litvínově.

Pozvání na setkání s veřejností o teple z Komořan

Společnost Severočeská teplárenská, a.s. navazuje na loňské setkání s veřejností a srdečně Vás zve na další v pořadí již druhou schůzku se zástupci společnosti a odborníky v oblasti teplárenství a energetiky.

Setkání se uskuteční dne 13.9.2017 od 17 hod. v zasedací síni Magistrátu města Mostu.

Poslední vynucená odstávka v Janově. Maximálně jednodenní

Severočeská teplárenská, a. s. oznamuje svým odběratelům, že z důvodu přepojení provizorního potrubí na nově zrekonstruované, budou dne 25. 8. 2017 v době od 6:00 hodin, odstaveny dodávky teplé vody v lokalitě Janov.

Zaměstnanci teplárny se na jedno odpoledne stali tetami a strýčky dětí z kojeneckého ústavu

Již podruhé udělali zaměstnanci Severočeské teplárenské radost dětem z kojeneckého ústavu. Tak jako loni se 20 dobrovolníků v rámci projektu SETEP DAY na jedno dopoledne proměnilo v tety a strejdy, kteří vyvezli děti za brány ústavu, konkrétně do chomutovského zooparku.

Den otevřených dveří uzavřel sezónu exkurzí. Pokračování až v říjnu

Den otevřených dveří v komořanské teplárně, uzavřel sezónu exkurzí, která odstartovala začátkem dubna novým vzdělávacím projektem pro střední školy s názvem Budoucnost v United Energy.

Prodloužení letní odstávky v části Mostu

Severočeská teplárenská, a. s. oznamuje svým odběratelům, že dodávky teplé vody, které měly být v lokalitě Most/Stalingradská (VS 36 a VS 39) v rámci letní odstávky obnoveny dnes v odpoledních hodinách, budou bohužel obnoveny o cca 1 den déle.

Prodloužení letní odstávky v Janově

Severočeská teplárenská, a. s. oznamuje svým odběratelům, že dodávky teplé vody, které měly být v lokalitě Janov v rámci letní odstávky pozastaveny do zítřka tj. do 16. 8., budou, bohužel, obnoveny o dva dny později.

Den otevřených dveří v teplárně

Komořanská teplárna a elektrárna se opět na jeden den otevře veřejnosti.

Exkurze, která se v předchozích letech setkala se zájmem malých i velkých, proběhne 16. srpna od 9:00 a je zcela zdarma.

Spolupráce s mosteckou„obchodkou“ přinesla první ovoce

Severočeská teplárenská s potěšením přihlížela na úspěchy studentů mostecké „obchodky“ s níž  letos uzavřela smlouvu o spolupráci. Ta spočívala v materiální podpoře studentů předmětu Fiktivní firmy, respektive založené virtuální společnosti PROCOM, s.r.o.

Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova nyní bez starostí. Navázal spolupráci se Severočeskou teplárenskou, a.s.

Severočeská teplárenská, a.s. v rámci rozšiřování portfólia služeb navázala spolupráci s DOPRAVNÍM PODNIKEM měst Mostu a Litvínova. Od začátku června pro dopravní podnik zajišťuje servisní služby týkající se provozu primárních zdrojů, včetně údržby a pravidelných prohlídek, a s tím související revizní činnosti.

Na komíně komořanské teplárny se vylíhla sokolí mláďata. Tentokrát jen dvě.

Speciální hnízdní budka, umístěná na ochozu komína komořanské teplárny ve výšce zhruba 130 metrů, se opět stala domovem pro mláďata sokola stěhovavého.  Tentokrát se narodila pouze dvě, samec a samička.

V Mostě i Litvínově se přestává topit

Včera, tj. v pondělí 15. května přerušila společnost United Energy a Severočeská teplárenská dodávky tepla do města Litvínova. K přerušení vytápění ve všech lokalitách Mostu pak dojde dnes, tj. 16. května. Stalo se tak po dohodě s hlavními odběrateli, z důvodu výrazného zvýšení venkovních teplot a předpovědi počasí na následující dny.

Celoplošná odstávka letos jen v Litvínově a jen dva dny. Lokální však budou delší.

Společnosti Severočeská teplárenská a United Energy oznamují svým odběratelům, že v letošním roce nepřipravují celoplošnou letní odstávku v dodávkách teplé vody pro město Most. Odlišná situace je v sousedním Litvínově, kde je letos plánována celoplošná odstávka v délce 2 dnů ve dvou termínech, z důvodu generální opravy části tepelného napaječe pro celé město.

Zahajte s námi turistickou sezónu 2017

Pojďte s námi oslavit příchod jara! Šlápněte s námi do pedálů nebo se jen zastavte na našem stánku, kde si můžete zasoutěžit a odnést drobný dárek nebo získat podpis od házenkářky Černých andělů Barbory Buchnerové.

Další „šmejdi“ u dveří

Pojem „šmejdinení potřeba nijak zvlášť popisovat, bohužel jej všichni známe. Dříve nabízeli lidem deky, hrnce, mobilní tarify, výhodnou cenu elektřiny a plynu a nově se jejich orientace přesunula do odvětví tepla.