Upravit stránku

Aktuality, tiskové zprávy

Kvíz„ Jak velký jsi teplomilec“ je u konce. Známe výherce.

Jak sám název napovídá, teplárna Komořany zvěřejnila na svém facebookovém profilu soutěž, která probíhala v termínu

od 21.3. do 22.4.2018 pod názvem „ Jak velký jsi teplomilec“

Bakterie Legionella se obyvatelé Mostu bát nemusí

Preventivní analýzy teplé vody, dodávané do domácností v Mostě, ukázaly, že v rozvodech Severočeské teplárenské v Mostě nekolují nebezpečné koncentrace Legionelly. S přemnoženou bakterií, která způsobuje plicní onemocnění, se čas od času potýkají dodavatelé teplé vody v celé republice.

Dohody s městy Most a Litvínov pro letošní rok stvrzeny

Spolupráce společnosti United Energy  s městy Most a Litvínov bude pokračovat i v letošním roce. Na konci března byly podepsány dodatky, které oblasti spolupráce konkretizují.

Severočeská teplárenská partnerem mezinárodní soutěže ve svařování

Dne 27. 3. 2018 proběhl na Střední škole technické v Mostě již 6. ročník mezinárodní svářečské soutěže „O zlatou kuklu společnosti SIAD“. Soutěž se konala pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka a Svazu průmyslu a dopravy ČR, za přítomnosti 1. náměstka hejtmana Martina Kliky.

Společnost Severočeská teplárenská byla u vzniku filmu „ Chrám z popela zdvižený“

Jak sám název napovídá, jde o dokumentární film, který vznikl k výročí 500 let od položení základního kamene a zahájení stavby nového chrámu Nanebevzetí Panny Marie v Mostě.

Komořanská teplárna rozdávala dary. V prvním kole žádostí přidělila o více jak 300 tisíc korun více jak loni

V polovině ledna letošního roku bylo ukončeno přijímání žádostí organizací a škol regionu o sponzorský příspěvek. K tomuto datu se sešlo 32 přihlášek, z toho 12 z oblasti sportu a volného času, 7 z oblasti vzdělávání, 4 z oblasti kultury a 5 ze zdravotnictví a sociální oblasti. Jeden projekt se týkal ochrany životního prostředí a tři projekty úspor energií.

Neziskovky mohou žádat o finanční dary. Uzávěrka žádostí se blíží

Tak jako v předchozích letech, i letos jsou společnosti United Energy a Severočeská teplárenská připraveny pomoci neziskovým organizacím.

Dáváme víc než teplo aneb věrnostní program pokračuje

Severočeská teplárenská, a.s. zahájila od 1.října dlouhodobý věrnostní program pro své odběratele. Zákazníci tak měli možnost využít výhodných nákupů produktů a služeb prostřednictvím slevových kupónů, jež jim byly doručeny do schránek.

Předání cen výhercům soutěže proběhlo v příjemné atmosféře

Soutěž pod názvem Cesta za teplem měla příjemné zakončení v podobě  předání cen výhercům, které proběhlo v pátek 8.12. v sídle společnosti Severočeská teplárenská.

Vyhlášení výherců aneb„ Cesta za teplem“ má svého majitele

Známe již jména výherců v soutěži  Cesta za teplem, která probíhala od 1.října tohoto roku a byla součástí registrace odběratelů do věrnostního programu společnosti Severočeská teplárenská, a.s.

Komořanská teplárna pokřtila svůj kalendář pro rok 2018 a podpořila postiženého chlapce

Společnost United Energy představila svým obchodním partnerům a zaměstnancům v Městském divadle v Chomutově svůj nový kalendář na rok 2018 s názvem „Od ohně k teplárně“. Slavnostního pokřtění již jedenáctého kalendáře této společnosti se ujal její generální ředitel Milan Boháček.

Dáváme víc než jen teplo

Severočeská teplárenská, a. s., si velmi váží  svých odběratelů, díky kterým může naplňovat své poslání a zajišťovat tak spolehlivé dodávky tepla do Vašich domovů.

Zástupci teplárny pokřtili mládě losa. Losí mládě nese jméno Severka.

V sobotu 7. 10. 2017 v rámci akce „ Den zvířat“ proběhl v Podkrušnohorském zooparku v Chomutově křest mláděte losa evropského, respektive narozené losí samičky.

Aktuálně; horkovod v Litvínově uveden do provozu

K ukončení prací a uvedení horkovodního potrubí v Litvínově do provozu došlo dnes,

tj. v neděli 1. 10. v 5:30 hod

Aktuálně: K havárii na horkovodu v Litvínově

K odstranění havárie, ke které došlo včera tj. 29. 9., došlo dnes

tj. 30. 9. v brzkých ranních hodinách (4:00).

Havárie na horkovodu v Litvínově

Severočeská teplárenská, a. s. oznamuje svým odběratelům, že z důvodu havárie na horkovodním potrubí DN 500 - topné větvi na okraji Litvínova, byla dnes, tj. 29. 9. 2017 nucena odstavit od dodávek tepla města Litvínov a Janov.

Dáváme víc než jen teplo

Severočeská teplárenská, a. s., si velmi váží svých odběratelů, díky kterým může naplňovat své poslání a zajišťovat tak spolehlivé dodávky tepla do Vašich domovů. A protože si ceníme nejen velkých, ale i menších zákazníků, přicházíme s programem, jehož cílem je odměnit naše odběratele za věrnost. Věříme, že každý odběratel si vybere z pestré nabídky odměn, ať už ve formě zážitků nebo ve formě zvýhodněných nákupů.

Topná sezóna zahájena. V Mostě a Litvínově se dnes začíná topit.

Na základě žádosti odběratelů a po dohodě s hlavními distributory tepla zahájily v nočních hodinách společnosti United Energy a Severočeská teplárenská temperování domácností v Mostě a Litvínově.

Pozvání na setkání s veřejností o teple z Komořan

Společnost Severočeská teplárenská, a.s. navazuje na loňské setkání s veřejností a srdečně Vás zve na další v pořadí již druhou schůzku se zástupci společnosti a odborníky v oblasti teplárenství a energetiky.

Setkání se uskuteční dne 13.9.2017 od 17 hod. v zasedací síni Magistrátu města Mostu.

Poslední vynucená odstávka v Janově. Maximálně jednodenní

Severočeská teplárenská, a. s. oznamuje svým odběratelům, že z důvodu přepojení provizorního potrubí na nově zrekonstruované, budou dne 25. 8. 2017 v době od 6:00 hodin, odstaveny dodávky teplé vody v lokalitě Janov.